regiodag

Regiodag Provincie Gelderland

zaterdag 20 juni 2009

 

U bent van harte welkom!
Wij zijn trots op Tongeren. Op 20 juni willen we u graag laten zien waarom. U kunt bijvoorbeeld meewandelen met de directeur die vertelt hoe we ervoor zorgen dat de bijzondere kwaliteiten van het landgoed bewaard blijven.

Tijdens de informatiemarkt in de houtschuur ziet u op foto’s en kaarten hoe de situatie nu is en welke ontwikkelingen op stapel staan. Er is een groep enthousiaste familieleden aanwezig die graag antwoord geeft op al uw vragen.

Wilt u Tongeren liever op eigen houtje verkennen? Dat kan. Wij hebben voor u een wandelroute uitgestippeld waarmee u zelf op pad kunt gaan. De route is gratis verkrijgbaar bij de informatiemarkt in de houtschuur.

Handig om te weten

Hier vindt u ons
Landgoed Tongeren ligt westelijk van Epe, langs de weg Epe – Nunspeet (N309). Er zijn twee parkeerplaatsen: hoek Tongerenseweg / Le Chevalierlaan (net voorbij de rotonde) en bij het Van Manenspad (hoek Le Chevalierlaan / Molenweg).
Vanaf de parkeerplaats loopt u naar de houtschuur naast het pand Le Chevalierlaan 3.

Meewandelen met de directeur
Er is een ochtend- en een middagwandeling.
Start: 10.00 en 14.00 uur bij de houtschuur.
Duur: telkens 2 uur.
Nodig: stevig schoeisel.

Aanmelden
Aan de wandeling onder leiding van de directeur kunnen telkens maximaal 30 mensen deelnemen. U kunt zich tot vrijdag 19 juni opgeven via info@landgoedtongeren.nl
Vermeld bij uw aanmelding: ochtendwandeling of middagwandeling.

Meer informatie
Kijk op www.landgoedtongeren.nl